Basic ABS Wit

Basic ABS Wit

Een wit object maken? Dat kan uitstekend met Basic ABS Wit. Dit is een filament dat je kan gebruiken in je 3D printer. Het is zo gemaakt dat het bestaat uit een thermoplastische polymeer. Het is een soort plastic, maar wel een speciaal soort plastic. Het reageert namelijk op warmte. Je gebruikt deze soort ABS dan ook bij een temperatuur van ongeveer tussen de 90 en 110 graden Celsius. Op die manier gaat het polymeer veranderen van vorm en kun je er een object mee laten printen. Door de witte kleur wordt dit een object dat je voor allerlei dingen kan gebruiken. Van speelgoed tot een kast, alles is mogelijk. En omdat het een zeer lichtPLA filament is, is het gebruiken van het voorwerp dat je geprint hebt ook geen enkel probleem.

De stevigheid van het product

Als je een object gaat printen, dan zal je merken dat het object vrij stevig en sterk is. Dit komt omdat een thermoplastische polymeer erom bekend staat zeer stevig te zijn. Het product is op zo’n danige wijze gemodificeerd dat het geen enkel probleem is voor het voorwerp om een mens te dragen of om een kastje aan de muur te bevestigen. Gereedschap en meubels kun je dus ook prima maken met Basic ABS Wit. Daarnaast kun je ook andere, minder gebruikte, gebruiksvoorwerpen maken met dit ABS. Je kun bijvoorbeeld denken aan speelgoed of een kunstobject voor in huis of in de tuin.

Het printproces

Het printproces van Basic ABS Wit gaat zeer stabiel. Dit komt omdat het product goed past bij alle soorten printers. Of je nou een FDM of FFF technologie 3D printer hebt, als je de juiste diameter kiest, is het geen enkel probleem om de 3D printer een kwalitatief hoogwaardig product te laten afleveren, wat je vervolgens goed kan gebruiken.

No Comments

Post A Comment