Geraffineerdeprintertechnologie

Geraffineerdeprintertechnologie

Intuïtief en simplistisch. Dat zijn de twee uitgangspunten van de nieuwe Alpha jet5x printer. Met een bedieningssysteem zoals een smartphone en gemakkelijk overzicht over actuele resultaten en gegevens, en daarnaast een geraffineerd design is deze productieprinter toonaangevend binnen de industrie. Variabele data kan direct aan de productielijn geprint worden.

De alpha Jet printers beschikken over een groot kleuren touchscreen die het inzien van real time informatie mogelijk maakt. Tevens is het touchscreen werkbaar met handschoenen, wat de printer geschikt maakt voor vele productielijnen. De software van de printer is volledig aan te passen die bij de productielijn past. Hierdoor kan de bediening vereenvoudigd worden en zijn teksten gemakkelijk voor te bereiden vanaf een bureau. 

Waarom een alpha jet printer?

Dankzij het intuïtieve besturingssysteem van de alpha jets printers neemt de productiviteit met zo’n 20% toe. Daarnaast is de printer een van de betrouwbaarste machines, met continuousinkjet printer technologie en hoogwaardige technische onderdelen. Men kan rekenen op een beschikbaarheid van meer dan 99%. De alpha Jet beschikt over een zeer efficiënt systeem voor het terugwinnen van het oplosmiddel RE-SOLVE Ultra, waardoor hier flink op bespaart kan worden. Dat maakt de printer zeer duurzaam en voordelig in gebruik. Kortom is de alpha Jet de beste inkjet printer op de markt.

De alpha Jet printer is verkrijgbaar in meerdere maten. De kleinste, de alphaJETmondo, levert een printsnelheid van 780 m/min, met een nozzlegrootte van 62 micrometer. Het touchscreen van de mondo is 8,4”. De alphaJET HS en alphaJET SP hebben beiden een maximale snelheid van 1300 m/min, en beiden een touchscreen van 10,4”.  Koenig & Bauer, ontwerper en ontwikkelaar van deze state of the art printers, is een ontwikkelaar met zorg voor haar klanten en top service. Een wereldwijd competent verkoop- en serviceteam staat u over en altijd te woord. Zij bieden ondersteuning in zowel het koop proces als de nazorg. 

No Comments

Post A Comment