Goed geschreven teksten zijn onmisbaar voor websites

Goed geschreven teksten zijn onmisbaar voor websites

Goed je hebt de hosting van je website laten onderbrengen bij Partsand Bytes. Je hebt dus gekozen voor een top hosting partij, waardoor je website snel zal laden en weinig down time zal kennen. Google gaat dit zeker waarderen. Qua hosting en techniek zit je dus al helemaal goed. Maar weet je wat nog zou kunnen laken? Goede teksten. Een medewerker van de zoekmachine gigant Google gaf laatst aan de punten waar de zoekmachine meeste aandacht aan besteed dat zijn teksten en hyperlinks. Er zijn zo een 300 ranking factoren, dus het is onmogelijk om aan alle tegelijkertijd te werken, dat zou waanzin zijn. Wat wel kan is helemaal focussen op de beste kwaliteit content.

Links zijn extern aan de website, hier heb je idealiter geen controle over. Je mag namelijk absoluut geen links actief aantrekken naar je website. Dat is in strijd met de Google richtlijnen en hier zal je voor bestraft worden. Denk niet dat je een Amerikaanse multinational met de slimste mensen in dienst te slim af kan zijn, dit zal zich bewijzen als zijnde een Sisyphus arbeid.

Wat je dus helemaal zelf in de hand heb is de kwaliteit van de teksten die je op je website plaatst. Misschien kun jijzelf wel heel leuk en boeiend schrijven over je vakgebied. Indien niet hopelijk iemand anders in je organisatie. Indien zelfs dat niet, dan moet je op zoek naar een tekstbureau, zoals: https://www.swaanscommunicatie.nl/tekstbureau/.

Ik ben een echte Brabander en dus ging ik op zoek naar een tekst bureau om de hoek. Die vonden we hier:

SwaansCommunicatie.nl
Adres: Bruijellestraat 4, 5048 AE Tilburg
Provincie: Noord-Brabant
Telefoon: 013 460 0339

Zij schrijven al een tijdje teksten van ons en daar zijn wij super tevreden over. Een dikke pluim voor Swaans en haar team.

No Comments

Post A Comment